Wiktionary:Bausastra Jawa/abab

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

Nomina
  1. krama/ngoko hawa saka ing cangkêm
    • mung hawa bae pc: mung swara thok ora ana kanyatakane
    • diababi: didamoni, dikênani abab
Kacocogna karo kababan








Kata kunci/keywords: arti Bausastra Jawa/abab, makna Bausastra Jawa/abab, definisi Bausastra Jawa/abab, tegese Bausastra Jawa/abab, tegesipun Bausastra Jawa/abab
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org