abab

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

abab krama/ngoko

  1. hawa saka ing cangkêm








Kata kunci/keywords: arti abab, makna abab, definisi abab, tegese abab, tegesipun ababBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org