Wiktionary:Angkringan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Sugeng rawuh ing Angkringan Wikisastra! Angkringan Wikisastra minangka papan kanggo sapa waé kang arep takon utawa ngrembug samubarang prakara kang gayut karo Wikisastra.

Arsip · Warta

[besut]

Logo Wikisastra Jawa tekan sapréné isih nganggo tembung garba abasa Inggris: Wiktionary (Wiki + dictionary). Mula aku usul ngganti tembung kasebut dadi tembung garba abasa Jawa: Wikisastra (Wiki + bausastra). Pangowahan sing kapindho yaiku ngowahi slogan logo sing saiki nganggo pitembungan "Bausastra bébas" dadi "Bausastra mardika" kang luwih njawani lan supaya seragam karo Wikipédia lan Wikisumber Jawa. Pangowahan liyané yaiku ngganti aksara ing tègel tengah mawa aksara Jawa "wa" (ꦮ) tuwin ngalih aksara Latin "W" menyang tègel liya.

Wiktionary-logo-v2-jv.svg

Nyuwun swara sarujuk-orané panjenengan. Yèn sarujuk, tulung awèh swara {{vote|y}} utawa {{vote|n}} yèn ora sarujuk, banjur wènèhi tapak asma ~~~~. Matur nuwun. Labdajiwa (rembugan) 20 Juli 2021 10.00 (UTC)

Sarujuk[besut]

Ora sarujuk[besut]

Ora milih[besut]

Usul ngowahi jeneng mandhala aran proyèk lan jeneng situs[besut]

Isih gegayutan karo usulan ing dhuwur, aku kapéngin usul ngowahi jeneng mandhala aran proyèk Wikisastra Jawa jalaran isih nganggo tembung garba abasa Inggris: Wiktionary (Wiki + dictionary). Mula aku usul ngowahi mandhala aran Wiktionary: dadi Wikisastra: (Wiki + bausastra) lan jeneng situs (sitename) Wiktionary dadi Wikisastra. Yèn sarujuk, tulung awèh swara {{vote|y}} utawa {{vote|n}} yèn ora sarujuk, banjur wènèhi tapak asma ~~~~. Matur nuwun. Labdajiwa (rembugan) 20 Juli 2021 10.00 (UTC)

Sarujuk[besut]

Ora sarujuk[besut]

Ora milih[besut]