Wiktionary:Warung Kopi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

Pangurus[besut]

Panganggo:Bennylin (28 September 2018)[besut]

Halo, saya ingin mencalonkan diri jadi pengurus tetap di Wiktionary ini. Saya sudah lama aktif baik di Wiktionary bahasa Jawa maupun bahasa Indonesia (saya pengurus di sana). Terima kasih untuk dukungannya. Bennylin (rembugan) 29 Sèptèmber 2018 02.17 (UTC)

Sarujuk
  1. Sarujuk. Wirjadisastra (rembugan) 29 Sèptèmber 2018 02.21 (UTC)
  2. Sarujuk. Notanotheramy (rembugan) 29 Sèptèmber 2018 04.28 (UTC)
  3. Sarujuk. S Rifqi (rembugan) 29 Sèptèmber 2018 05.14 (UTC)
Ora sarujuk
Abstain
Cithakan:done Sampun diwenehi hak nganti 6 sasi. Bennylin (rembugan) 21 Oktober 2018 00.01 (UTC)

Panganggo:Wirjadisastra (28 September 2018)[besut]

Kula nyalonaken kula piyambak minangka kang ngurus ajeg ing Wiktionary punika. Kula aktif ing Wiktionary Inggris lan Wikipédia Jawi (kula minangka kang ngurus ing jvwiki). Matur nuwun awit panyengkuyungipun panjenengan.

Sarujuk
  1. Sarujuk. Bennylin (rembugan) 29 Sèptèmber 2018 02.18 (UTC)
  2. Sarujuk. Notanotheramy (rembugan) 29 Sèptèmber 2018 04.28 (UTC)
  3. Sarujuk. teguh.budi.u (rembugan)
  4. Sarujuk. S Rifqi (rembugan) 29 Sèptèmber 2018 05.14 (UTC)
Ora sarujuk
Abstain
Cithakan:done Sampun diwenehi hak nganti 6 sasi. Bennylin (rembugan) 21 Oktober 2018 00.01 (UTC)

The Community Wishlist Survey[besut]

30 Oktober 2018 11.06 (UTC)

Change coming to how certain templates will appear on the mobile web[besut]

CKoerner (WMF) (talk) 13 Novèmber 2018 19.34 (UTC)