Wilatikta

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

Wilatikta Aksara Jawa: ꦮꦶ (Wi) (la)ꦠꦶ (ti)ꦏ꧀ (k) (ta)

  1. (Kw) Majapait.








Kata kunci/keywords: arti Wilatikta, makna Wilatikta, definisi Wilatikta, tegese Wilatikta, tegesipun Wilatikta
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org