Yunani

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

Yunani Aksara Jawa: ꦪꦸ (Yu) (na)ꦤꦶ (ni)
Lingga: krama/ngoko

  1. (basa, bangsa, tanah) Griêk.









Kata kunci/keywords: arti Yunani, makna Yunani, definisi Yunani, tegese Yunani, tegesipun Yunani
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org