Yunani

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

Yunani Aksara Jawa: ꦪꦸ (Yu) (na)ꦤꦶ (ni)
Lingga: krama/ngoko

  1. (basa, bangsa, tanah) Griêk.








Kata kunci/keywords: arti Yunani, makna Yunani, definisi Yunani, tegese Yunani, tegesipun Yunani

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.