Ywang

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

Ywang Aksara Jawa: ꦪ꧀ (Y) (wa) (ng)
Lingga:

  1. (Kw) hyang (dewa).









Kata kunci/keywords: arti Ywang, makna Ywang, definisi Ywang, tegese Ywang, tegesipun Ywang
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org