aèn

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

aèn Aksara Jawa: (ha)ꦲꦺ (è)ꦤ꧀ (n)

  1. êngg mêsthi.
Kacocogna karo








Kata kunci/keywords: arti aèn, makna aèn, definisi aèn, tegese aèn, tegesipun aèn
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org