aèr blanda

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

aèr blanda Aksara Jawa: (ha)ꦲꦺ () (r)ꦧ꧀ (b) (la)ꦤ꧀ (n) (da)

  1. êngg pc banyu landa.








Kata kunci/keywords: arti aèr blanda, makna aèr blanda, definisi aèr blanda, tegese aèr blanda, tegesipun aèr blanda
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.