aêm

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

aêm Aksara Jawa: (ha)ꦲꦼ (ê)ꦩ꧀ (m)

  1. êngg pc mangan (têtêmbungan bocah cilik).








Kata kunci/keywords: arti aêm, makna aêm, definisi aêm, tegese aêm, tegesipun aêm
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.