aang

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

aang krama/ngoko

  1. êngg tansah kêpengin mêmangan (gunêman, ngombe).








Kata kunci/keywords: arti aang, makna aang, definisi aang, tegese aang, tegesipun aang
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org