aang

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

aang krama/ngoko

  1. êngg tansah kêpengin mêmangan (gunêman, ngombe).







Kata kunci/keywords: arti aang, makna aang, definisi aang, tegese aang, tegesipun aang

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.