aba

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

aba krama/ngoko

  1. ak swara, ujar.
  2. prentah, pakon








Kata kunci/keywords: arti aba, makna aba, definisi aba, tegese aba, tegesipun aba Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org