abad

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

abad krama/ngoko

  1. (Ar) ak langgêng, lêstari.
  2. (Ar) jaman kang suwene 100 taun.








Kata kunci/keywords: arti abad, makna abad, definisi abad, tegese abad, tegesipun abad
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.