abad

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Basa Jawa[besut]

Pangucapan[besut]

Tembung aran[besut]

abad krama/ngoko

  1. (Ar) ak langgêng, lêstari.
  2. (Ar) jaman kang suwene 100 taun.







Kata kunci/keywords: arti abad, makna abad, definisi abad, tegese abad, tegesipun abad

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.