Menyang kontèn

abad

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

Pangucapan[besut]

Témbung aran[besut]

abad krama/ngoko

  1. (Ar) ak langgeng, lestari.
  2. (Ar) jaman kang suwéné 100 taun.







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti abad, makna abad, definisi abad, tegese abad, tegesipun abad

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.