abah-abah

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

abah-abah krama/ngoko

  1. prabot, piranti.
  2. ak lapak.








Kata kunci/keywords: arti abah-abah, makna abah-abah, definisi abah-abah, tegese abah-abah, tegesipun abah-abah
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.