abah-abah

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

abah-abah krama/ngoko

  1. prabot, piranti.
  2. ak lapak.








Kata kunci/keywords: arti abah-abah, makna abah-abah, definisi abah-abah, tegese abah-abah, tegesipun abah-abah Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org