abahan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

abahan Aksara Jawa: ꦲꦧꦃꦲꦤ꧀ krama/ngoko

  1. prabot sarta bêbakaling omah, krêtêg lsp (kayu)
  2. ak landhêsaning wong kang ditugêl gulune








Kata kunci/keywords: arti abahan, makna abahan, definisi abahan, tegese abahan, tegesipun abahan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org