aban-aban

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

aban-aban Aksara Jawa: ꦲꦧꦤ꧀ꦲꦧꦤ꧀ krama/ngoko

  1. êngg swara sêru,
Kacocogna karo aba.








Kata kunci/keywords: arti aban-aban, makna aban-aban, definisi aban-aban, tegese aban-aban, tegesipun aban-aban
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org