aban-aban

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

aban-aban Aksara Jawa: (ha) (ba)ꦤ꧀ (n) (ha) (ba)ꦤ꧀ (n) krama/ngoko

  1. êngg swara sêru,
Kacocogna karo aba.








Kata kunci/keywords: arti aban-aban, makna aban-aban, definisi aban-aban, tegese aban-aban, tegesipun aban-aban
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org