Menyang kontèn

abang njêmbrang

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

abang njembrang Aksara Jawa: (a)ꦧꦁ (bang)ꦚ꧀ꦗꦼ (nje^)ꦩ꧀ꦧꦿꦁ (mbrang)
Lingga: (jembrang)

  1. êngg pc abang mbranang.








Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti abang njêmbrang, makna abang njêmbrang, definisi abang njêmbrang, tegese abang njêmbrang, tegesipun abang njêmbrang

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.