abang njêmbrang

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

abang njêmbrang Aksara Jawa: (ha) (ba) (ng)ꦤ꧀ (n)ꦗꦼ ()ꦩ꧀ (m)ꦧ꧀ (b) (ra) (ng)
Lingga: (jêmbrang)

  1. êngg pc abang mbranang.









Kata kunci/keywords: arti abang njêmbrang, makna abang njêmbrang, definisi abang njêmbrang, tegese abang njêmbrang, tegesipun abang njêmbrang
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.