abar

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

abar Aksara Jawa: ꦲꦧꦂ krama/ngoko

  1. ilang (êntèk) dayane, ngabêr, abêr.








Kata kunci/keywords: arti abar, makna abar, definisi abar, tegese abar, tegesipun abar Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org