abar

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

abar Aksara Jawa: (ha) (ba) (r) krama/ngoko

  1. ilang (êntèk) dayane, ngabêr, abêr.








Kata kunci/keywords: arti abar, makna abar, definisi abar, tegese abar, tegesipun abar
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.