abimana

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

abimana Aksara Jawa: (ha)ꦧꦶ (bi) (ma) (na)

  1. (Snk) (Kw) ak umuk, kumingsun.








Kata kunci/keywords: arti abimana, makna abimana, definisi abimana, tegese abimana, tegesipun abimana
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.