abing

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

abing Aksara Jawa: (ha)ꦧꦶ (bi) (ng)

  1. pc abang bangêt.








Kata kunci/keywords: arti abing, makna abing, definisi abing, tegese abing, tegesipun abing
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.