abis

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

abis Aksara Jawa: ꦲꦧꦶꦱ꧀

  1. pc êntèk.








Kata kunci/keywords: arti abis, makna abis, definisi abis, tegese abis, tegesipun abisBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org