abiseka

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

abiseka Aksara Jawa: (ha)ꦧꦶ (bi)ꦱꦺ (se) (ka)

  1. (Snk) (Kw) jumênêng ratu.
  2. (Snk) (Kw) jêjuluk, jênêng (ing ratu).








Kata kunci/keywords: arti abiseka, makna abiseka, definisi abiseka, tegese abiseka, tegesipun abiseka
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org