abiwada

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

abiwada Aksara Jawa: (ha)ꦧꦶ (bi) (wa) (da)

  1. (Snk) (Kw) pakurmatan, pangaji-aji








Kata kunci/keywords: arti abiwada, makna abiwada, definisi abiwada, tegese abiwada, tegesipun abiwada
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org