abjad

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

abjad Aksara Jawa: (ha)ꦧ꧀ (b) (ja)ꦢ꧀ (d) krama/ngoko

  1. (Prs) ak carakan Arab.








Kata kunci/keywords: arti abjad, makna abjad, definisi abjad, tegese abjad, tegesipun abjad
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.