ablak

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

(ablak) Aksara Jawa: (ha)ꦧ꧀ (b) (la)ꦏ꧀ (k)

  1. ngablak-ablak









Kata kunci/keywords: arti ablak, makna ablak, definisi ablak, tegese ablak, tegesipun ablak
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.