abong-abong

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

abong-abong Aksara Jawa: ꦲꦧꦺꦴꦁꦲꦧꦺꦴꦁ krama/ngoko

  1. êngg ambakneya, dupèh.








Kata kunci/keywords: arti abong-abong, makna abong-abong, definisi abong-abong, tegese abong-abong, tegesipun abong-abong Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org