abor

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

abor Aksara Jawa: ꦲꦧꦺꦴꦂ krama/ngoko

  1. êngg putih lan kuninge campur (tmr. êndhog, wis ala).








Kata kunci/keywords: arti abor, makna abor, definisi abor, tegese abor, tegesipun abor
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org