abot têlak karo anak

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

abot têlak karo anak Aksara Jawa: (ha)ꦧꦺꦴ (bo)ꦠ꧀ (t) (_)ꦠꦼ () (la)ꦏ꧀ (k) (_) (ka)ꦫꦺꦴ (ro) (_) (ha) (na)ꦏ꧀ (k)

  1. pr mung ngrêmbug pangane dhewe, ora ngrêmbug anake.








Kata kunci/keywords: arti abot têlak karo anak, makna abot têlak karo anak, definisi abot têlak karo anak, tegese abot têlak karo anak, tegesipun abot têlak karo anak
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org