abot têlak karo anak

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

abot têlak karo anak Aksara Jawa: ꦲꦧꦺꦴꦠ꧀ꦠꦼꦭꦏ꧀ꦏꦫꦺꦴꦲꦤꦏ꧀

  1. pr mung ngrêmbug pangane dhewe, ora ngrêmbug anake.








Kata kunci/keywords: arti abot têlak karo anak, makna abot têlak karo anak, definisi abot têlak karo anak, tegese abot têlak karo anak, tegesipun abot têlak karo anak
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org