abra

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

abra Aksara Jawa: (ha)ꦧꦿ (bra)

  1. (Kw) sumorot mawa cahya.








Kata kunci/keywords: arti abra, makna abra, definisi abra, tegese abra, tegesipun abra
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org