abrag

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

abrag Aksara Jawa: ꦲꦧꦿꦒ꧀

  1. (Wl) êngg pc bongkaran (omah lsp).








Kata kunci/keywords: arti abrag, makna abrag, definisi abrag, tegese abrag, tegesipun abrag Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org