abrat-abrat

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

abrat-abrat Aksara Jawa: (ha)ꦧꦿ (bra)ꦠ꧀ (t) (ha)ꦧꦿ (bra)ꦠ꧀ (t)

  1. pc muncrat-muncrat, mancur-mancur.








Kata kunci/keywords: arti abrat-abrat, makna abrat-abrat, definisi abrat-abrat, tegese abrat-abrat, tegesipun abrat-abrat
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org