absah

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

absah Aksara Jawa: ꦲꦧ꧀ꦱꦃ krama/ngoko

  1. wis miturut surasaning wêwaton utawa anggêr-anggêr (lumrahe tmr. babagan agama Islam).
  2. êngg, pc wis bèrès, wis lunas








Kata kunci/keywords: arti absah, makna absah, definisi absah, tegese absah, tegesipun absah
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org