absah

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

absah Aksara Jawa: (ha)ꦧ꧀ (b) (sa) (h) krama/ngoko

  1. wis miturut surasaning wêwaton utawa anggêr-anggêr (lumrahe tmr. babagan agama Islam).
  2. êngg, pc wis bèrès, wis lunas








Kata kunci/keywords: arti absah, makna absah, definisi absah, tegese absah, tegesipun absah
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.