abuh

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

abuh Aksara Jawa: (ha)ꦧꦸ (bu) (h) krama/ngoko

  1. mundhak gêdhe tmr peranganing badan marga lêlara.








Kata kunci/keywords: arti abuh, makna abuh, definisi abuh, tegese abuh, tegesipun abuh
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.