abuh

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

abuh Aksara Jawa: ꦲꦧꦸꦃ krama/ngoko

  1. mundhak gêdhe tmr peranganing badan marga lêlara.








Kata kunci/keywords: arti abuh, makna abuh, definisi abuh, tegese abuh, tegesipun abuh
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org