abuk

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

abuk Aksara Jawa: ꦲꦧꦸꦏ꧀ krama/ngoko

  1. êngg bubuk (-an).
  2. êngg rabuk.








Kata kunci/keywords: arti abuk, makna abuk, definisi abuk, tegese abuk, tegesipun abuk
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org