abur

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

abur Aksara Jawa: ꦲꦧꦸꦂ krama/ngoko

  1. lakuning manuk lsp. ing awang-awang








Kata kunci/keywords: arti abur, makna abur, definisi abur, tegese abur, tegesipun abur Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org