abur

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

abur Aksara Jawa: (ha)ꦧꦸ (bu) (r) krama/ngoko

  1. lakuning manuk lsp. ing awang-awang








Kata kunci/keywords: arti abur, makna abur, definisi abur, tegese abur, tegesipun abur
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.