abyor

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

abyor Aksara Jawa: (ha)ꦧꦾꦺꦴ (byo) (r) krama/ngoko

  1. katon sumorot akèh (tmr lintang-lintang).








Kata kunci/keywords: arti abyor, makna abyor, definisi abyor, tegese abyor, tegesipun abyor
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org