adêg

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

adêg Aksara Jawa: ꦲꦢꦼꦒ꧀ krama/ngoko

  1. ak kaananing apa-apa sing njêjêr jêjêg (ora rubuh);
  2. ênggone dadi (tmr. omah, yêyasan lsp). upama adêge mêsjid Dêmak;
  3. ent bêbaku, pokok, jêjêr;








Kata kunci/keywords: arti adêg, makna adêg, definisi adêg, tegese adêg, tegesipun adêg
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org