ada

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

(ada) Aksara Jawa: (ha) (da)

  1. ada-ada
  2. diadani









Kata kunci/keywords: arti ada, makna ada, definisi ada, tegese ada, tegesipun ada
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.