adab

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

adab Aksara Jawa: (ha) (da)ꦧ꧀ (b) krama/ngoko

  1. (Ar) ak alusing bêbudèn, tata krama, kasusilan.








Kata kunci/keywords: arti adab, makna adab, definisi adab, tegese adab, tegesipun adab
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.