adab

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

adab Aksara Jawa: ꦲꦢꦧ꧀ krama/ngoko

  1. (Ar) ak alusing bêbudèn, tata krama, kasusilan.








Kata kunci/keywords: arti adab, makna adab, definisi adab, tegese adab, tegesipun adab Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org