adabiyah

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

adabiyah Aksara Jawa: ꦲꦢꦧ꧀ꦧꦶꦪꦃ krama/ngoko

  1. ak adawiyah, adaniyah.








Kata kunci/keywords: arti adabiyah, makna adabiyah, definisi adabiyah, tegese adabiyah, tegesipun adabiyah
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org