adaini

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

adaini Aksara Jawa: (ha) (da)ꦲꦶ (hi)ꦤꦶ (ni) krama/ngoko

  1. ak bayu gêdhe dalan gêtih (ing gulu)








Kata kunci/keywords: arti adaini, makna adaini, definisi adaini, tegese adaini, tegesipun adaini
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.