adaini

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

adaini Aksara Jawa: ꦲꦢꦲꦶꦤꦶ krama/ngoko

  1. ak bayu gêdhe dalan gêtih (ing gulu)








Kata kunci/keywords: arti adaini, makna adaini, definisi adaini, tegese adaini, tegesipun adaini Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org