adan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

adan Aksara Jawa: ꦲꦢꦤ꧀ krama/ngoko

  1. (Ar) alok-alok dianggo ngelingake supaya padha salat








Kata kunci/keywords: arti adan, makna adan, definisi adan, tegese adan, tegesipun adanBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org