adan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

adan Aksara Jawa: ꦲꦢꦤ꧀ krama/ngoko

  1. (Ar) alok-alok dianggo ngelingake supaya padha salat








Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=adan&oldid=80741"