adara

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

adara Aksara Jawa: (ha) (da) (ra)

  1. (Snk) (Kw) ak pangaji-aji, kurmat.








Kata kunci/keywords: arti adara, makna adara, definisi adara, tegese adara, tegesipun adara
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org