adas

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

adas Aksara Jawa: ꦲꦢꦱ꧀ krama/ngoko

  1. araning têtuwuhan wohe digawe tamba, lênga lsp;








Kata kunci/keywords: arti adas, makna adas, definisi adas, tegese adas, tegesipun adas Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org