adat

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

adat Aksara Jawa: ꦲꦢꦠ꧀ krama/ngoko

  1. (Ar) tatacara kang wis kêlumrah (wiwit biyèn mula), kalumrahan;








Kata kunci/keywords: arti adat, makna adat, definisi adat, tegese adat, tegesipun adatBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=adat&oldid=101365"