adawiyah

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

adawiyah Aksara Jawa: ꦲꦢꦮꦶꦪꦃ krama/ngoko

  1. ak adangiyah.








Kata kunci/keywords: arti adawiyah, makna adawiyah, definisi adawiyah, tegese adawiyah, tegesipun adawiyah
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org