Menyang kontèn

adhèg

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

adhèg Aksara Jawa: (a)ꦝꦺ (dhè)ꦒ꧀ (g)

krama/ngoko

  1. usel-uselan arep lelakèn (tmr. kéwan).







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti adhèg, makna adhèg, definisi adhèg, tegese adhèg, tegesipun adhèg

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.