adhèg

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

adhèg Aksara Jawa: ꦲꦝꦺꦒ꧀ krama/ngoko

  1. usêl-usêlan arêp lêlakèn (tmr. kewan).








Kata kunci/keywords: arti adhèg, makna adhèg, definisi adhèg, tegese adhèg, tegesipun adhèg
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org