adhèk

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

adhèk Aksara Jawa: ꦲꦝꦺꦏ꧀ krama/ngoko

  1. êngg adhi.








Kata kunci/keywords: arti adhèk, makna adhèk, definisi adhèk, tegese adhèk, tegesipun adhèk
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org