adhi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

adhi Aksara Jawa: ꦲꦝꦶ krama/ngoko

  1. sêdulur ênom;
  2. ent somah;
  3. barang kang tunggal wangun nanging luwih cilik.








Kata kunci/keywords: arti adhi, makna adhi, definisi adhi, tegese adhi, tegesipun adhi
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org