adhi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

adhi Aksara Jawa: (ha)ꦝꦶ (dhi) krama/ngoko

  1. sêdulur ênom;
  2. ent somah;
  3. barang kang tunggal wangun nanging luwih cilik.








Kata kunci/keywords: arti adhi, makna adhi, definisi adhi, tegese adhi, tegesipun adhi
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.