adhèng

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

adhèng Aksara Jawa: ꦲꦝꦺꦁ krama/ngoko

  1. mari sêdhih (mari lara, mari susah).








Kata kunci/keywords: arti adhèng, makna adhèng, definisi adhèng, tegese adhèng, tegesipun adhèng Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org