adhêl

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

adhêl Aksara Jawa: ꦲꦝꦼꦭ꧀ krama/ngoko

  1. (Wl) isih darah.








Kata kunci/keywords: arti adhêl, makna adhêl, definisi adhêl, tegese adhêl, tegesipun adhêl Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org